Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Co-enzym Q10 Softgels.

Co-enzym Q10 is een antioxidant betrokken bij de productie van energie in spieren.

Veel sporters en mensen die fysiek zwaar werk verrichten gebruiken Q10 als natuurlijk energieverhogend middel om spierprestaties te verbeteren. Mensen die cholesterolverlagende middelen gebruiken hebben vaak een tekort aan Q10 met energietekort en spierpijn als gevolg. Suppletie met Co-enzym Q10 kan hier uitkomst bieden.

Co-enzym Q10 is een bron van energie en een krachtige antioxidant. Een antioxidant is een stof die het lichaam beschermt tegen schadelijke vrije radicalen.

Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die structureel verwant is aan vitamine K en vitamine E. Co-enzym Q10 komt van nature in vrijwel iedere lichaamscel voor. Het speelt een belangrijke rol bij tal van processen in het lichaam.

Co-enzym Q10 wordt beschouwd als een essentiële voedingsstof. Vooral het hart, de spieren en het zenuwstelsel hebben een hoge energiebehoefte en verbruiken veel Co-enzym Q10.

Bij mensen boven de 40 is Co-enzym Q10 als supplement erg populair omdat het lichaam boven deze leeftijd minder goed in staat is om de stof zelf aan te maken.

Soort capsule
Softgel Rode ovale Softgel
Per capsule
Coenzyme Q10 100 mg.

Co-enzym Q10 van VitamineMan is een goed opneembaar Q10 supplement voor extra energie bij vermoeidheid en uitgeputte spieren. Co-enzym Q10 helpt om de cellulaire energieproductie te verbeteren. Co-enzym Q10 van VitamineMan bevat maar liefst 100 mg Co-enzym Q10. Een krachtige dosering.

Gebruiksaanwijzing

Neem 2 maal daags een softgel in met wat water. U kunt de dosering opvoeren indien u dat wenst naar maximaal 4 softgels verspreid over de dag.

Allergeneninformatie

VitamineMan Co-enzym Q10 softgels bevatten geen gluten, tarwe, gist, vis, schaaldieren, lactose, zuivel, ei of kunstmatige kleurstoffen.

Bewaarvoorschrift

VitamineMan Co-enzym Q10 softgels in de originele verpakking bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk

Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Co-enzym Q10 softgels Bestellen

Voor meer energie en betere spierprestaties

Bestel hier uw Co-enzym Q10 softgels voor energieproductie en spieren. Inhoud 60 softgels per verpakking.

Prijs: â?¬ 13,95

 • 2 of meer € 12,92
 • 3 of meer € 12,20
 • 5 of meer € 11,48

Soort capsule
Softgel Rode ovale Softgel
Per capsule
Coenzyme Q10 100 mg.
Toegevoegd
Bijenwas 10 mg.
Lecithine 20 mg.
Soya olie 215 mg.
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Beoordelingen over Co-enzym Q10 -100mg. Bron van Energie voor de Spieren. 60 Softgels.

Aantal beoordelingen (2)

Klik hier om een ​​beoordeling te schrijven


Co-enzym Q10 kopen bij VitamineMan

Co-enzym Q10 bestellen bij VitamineMan

Q10 100mg bestellen bij VitamineManCo-enzym Q10 is een vetoplosbare, vitamine-achtige stof (Q10 vitamine) die in alle menselijke en dierlijke cellen voorkomt. Het lichaam produceert CoQ10 van nature, maar de productie ervan neemt af naarmate men ouder wordt. Gelukkig is CoQ10 tegenwoordig ook te verkrijgen als voedingssupplement. De belangrijkste functie van Co-enzym Q10 is energieproductie (ATP-productie) in de cellen. Co-enzym Q10 is ook een belangrijk Antioxidant. Co-enzym Q10 is structureel verwant aan vitamine K en vitamine E.

Co-enzym Q10 voorziet in energiebehoefte

Q10 wordt overal in uw lichaam aangetroffen, dus het ondersteunt de totale gezondheid van het lichaam, meestal als een Antioxidant. Maar het is te vinden in de hoogste concentratie in enkele van de hardst werkende organen, namelijk het hart, de lever, de nieren en de alvleesklier. Dit zijn ook de organen die de meeste energiebehoeften hebben.

Aanmaak Co-enzym Q10 vermindert met de jaren

Helaas kunt u nooit voor eeuwig op de natuurlijke productie van Q10 vertrouwen. Aanmaak vermindert naarmate u ouder wordt of wanneer u medicijnen zoals chemische cholesterol verlagende middelen (statines) gebruikt. Co-enzym Q10 is wat onder bepaalde omstandigheden een conditioneel essentiële voedingsstof wordt genoemd. Zonder coenzym Q10 is energievorming in de cel niet mogelijk.

Co-enzym Q10 softgels ook voor vegetariërs

Vlees is een van de rijkste bronnen van deze bijzondere stof. Een kilogram vlees levert ongeveer 30 mg. Q10. De Co-enzym Q10 softgels van VitamineMan bevatten maar liefst 100mg. Onze Q10 softgels zijn 100% natuurlijk en zijn niet gemaakt van vlees.  Q10 softgels van VitamineMan zijn derhalve geschikt zijn voor vegetariërs.

Is Co-enzym Q10 veilig om te gebruiken?

Co-enzym Q10 is een populair voedingssupplement dat vele voordelen voor de gezondheid heeft. Het gebruik van Co-enzym Q10 is zeer veilig.

Voor wie is Co-enzym Q10 een goed voedingssupplement?

Co-enzym Q10 is een ideaal supplement bij veroudering, sport, medicijngebruik en oxidatieve stress. Een typische dosering is 200 mg. Co-enzym Q10 per dag. Dat zijn 2 capsules (softgels). U kunt indien gewenst de inname opvoeren naar 400 mg. per dag.

Co-enzym Q10 online bestellen

Co-enzym Q10, ook bekend als Q10 en CoQ10, is een verbinding die helpt energie in uw cellen te genereren. Co-enzym Q10 is verkrijgbaar in de webwinkel van VitamineMan in handige makkelijk te slikken softgels.

Co-enzym Q10 online bestellen

Co-enzym Q10 bestellen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Co-enzym Q10 online kopen

Co-enzym Q10 kopen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Meer informatie over Co-enzym Q10

Meer informatie over Co-enzym Q10 leest u op de productpagina

Steekwoorden: Co-enzym Q10 supplement - Q10 100 mg kopen - Beste Q10 supplement - Q10 voedingssupplement - COQ10 kopen

Co-enzym Q10 -100mg. Bron van Energie voor de Spieren. 60 Softgels.

 • Merk: VitamineMan
 • Model: VitamineMan-Coenzym-Q10
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 14,35

 • Excl. BTW: € 13,17

 • 2 of meer € 12,92
 • 3 of meer € 12,20
 • 5 of meer € 11,48

Gerelateerde producten

Rhodiola Rosea. Voor verhoogde Focus en Prestaties. 90 Vcaps.

Rhodiola Rosea. Voor verhoogde Focus en Prestaties. 90 Vcaps.

Rhodiola Rosea (Rozewortel) Verhoogt energie - kracht en mentale capaciteit. Verbetert concentratie en geheugen. Rhodiola Rosea wordt veel gebruikt voor het verhogen van mentale en fysieke ..

€ 27,20 Excl. BTW: € 24,95

Curcumine C3 Complex van Sabinsa. Antioxidant met Bioperine. 60 Vcaps.

Curcumine C3 Complex van Sabinsa. Antioxidant met Bioperine. 60 Vcaps.

Sabinsa Curcumine C3 Complex. Topkwaliteit Curcumine. Kurkuma Voedingssupplement. Super Antioxidant met Bioperine. Sabinsa Curcumine C3 Complex met 500mg. Curcumine en 5mg. Bioperine per ca..

€ 23,95 Excl. BTW: € 21,97

Curcumine Capsules gevuld met vloeibare Curcumine. 60 Liquid Caps.

Curcumine Capsules gevuld met vloeibare Curcumine. 60 Liquid Caps.

Vloeibare Curcumine van NovaSOL® met vitamine C en vitamine D. Vloeibaar Kurkuma Voedingssupplement in handige capsules. NovaSOL® vloeibare Curcumine capsules zijn onovertroffen! De actieve ..

€ 14,95 Excl. BTW: € 13,72

Omega-3 Softgels 1000mg. Uit koudgeperst Lijnzaad. Veganistisch. 60 softgels.

Omega-3 Softgels 1000mg. Uit koudgeperst Lijnzaad. Veganistisch. 60 softgels.

Visvrije Omega 3 Lijnzaadolie Softgels - Veganistisch. Rijk aan Omega-3. Voor een betere spierfunctie en een gezond cholesterolgehalte. Omega-3 softgels van VitamineMan bevatten 1000 mg..

€ 9,95 Excl. BTW: € 9,13

GO Plus - Voor Energie, meer Uithoudingsvermogen en verbeterde Focus. 60 Vcaps.

GO Plus - Voor Energie, meer Uithoudingsvermogen en verbeterde Focus. 60 Vcaps.

GO+ van 88Herbs. Energie Supplement voor Meer Energie, Meer Uithoudingsvermogen en Verbeterde Focus.. Go+ van 88Herbs bevat een krachtige mix van Caffeïne, L-Theanine en Tibetaanse Rhodiola ..

€ 23,60 Excl. BTW: € 21,65

BergaMet BergaMALE Natuurlijke Prestatie- en Cardio Support. 60 Tabl.

BergaMet BergaMALE Natuurlijke Prestatie- en Cardio Support. 60 Tabl.

Bergamet BergaMALE Prestatie- en Cardio Support - 60 Tabletten Bergamot Extract van NatHealth Solutions Australia voor mannen BergaMet BergaMALE is niet alleen een krachtig natuurlijk mannel..

€ 42,95 Excl. BTW: € 39,40

VitamineMan: VitamineMan, Co-Enzym Q10 Kopen, Vegetarisch, Co-Enzym Q10 Softgels, Co-Enzym Q10 Supplement, Q10 Vitamine Kopen, Q10 Voedingssupplement Kopen, Co-Enzym Q10 Supplement, Co-Enzym Q10 Antioxidant, Co-Enzym Q10 Bij Spierpijn, Co-Enzym Q10 Bij Energietekort, Coenzym Q10 Supplement

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Recent bekeken producten

Co-enzym Q10 -100mg. Bron van Energie voor de Spieren. 60 Softgels.

Co-enzym Q10 -100mg. Bron van Energie voor de Spieren. 60 Softgels.

Co-enzym Q10 Softgels. Co-enzym Q10 is een antioxidant betrokken bij de productie van energie in spieren. Veel sporters en mensen die fysiek zwaar werk verrichten gebruiken Q10 als natuurli..

€ 14,35 Ex Tax: € 13,17