Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Disclaimer

Voor het laatst bijgewerkt op 01-11-2018

De websites www.vitamineman.nl en www.vitamineman.com zijn eigendom van BergaMet Nederland BV en bevatten informatie over voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling op de voeding.

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen maar zijn bedoeld ter ondersteuning van de gezondheid. Het effect van voedingssupplementen varieert van mens tot mens.

Geen enkele uiteenzetting op deze website dient te worden opgevat als een claim of een bewering dat aangeboden producten bedoeld zijn om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte.

VitamineMan geeft geen medische adviezen

Eventuele adviezen zijn geheel vrijblijvend en liggen uitsluitend op het vlak van voeding en voedingssupplementen. Indien u lichamelijk ziek bent, raadpleeg dan een (natuur)arts of therapeut en volg zijn of haar adviezen.

Gebruikt u medicijnen, breng dan nooit zelfstandig wijzigingen aan in de frequentie van inname of dosering hiervan. Raadpleeg altijd eerst uw behandelend arts.

Informatie op de website van VitamineMan

BergaMet Nederland BV verklaart dat de informatie op www.vitamineman.nl en www.vitamineman.com op zorgvuldige wijze en naar beste weten is samengesteld. BergaMet Nederland BV kan op geen enkele wijze instaan voor de volledigheid van of eventuele fouten in de teksten op deze website.

Aansprakelijkheid

BergaMet Nederland BV en auteurs aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen, gebaseerd op de inhoud van deze website.

Voor u producten koopt bij VitamineMan

Neem voor u een aankoop doet kennis van de algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden.


VitamineMan / BergaMet Nederland BV

Rollandstraat 12
2013SP - Haarlem
Noord-Holland - Nederland
Telefoon: +31 (0)6 41 82 48 16
E-Mail: contact at vitamineman . nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Nummer 63444674

VitamineMan is een merknaam van BergaMet Nederland BV en wordt vertegenwoordigd door haar enige gemachtigde vertegenwoordiger Annelies Meijn.

 

CONTACT OPNEMEN MET VITAMINEMAN