Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Klachtenprocedure

Voor het laatst bijgewerkt op 01-11-2018

Deze pagina bevat informatie over de manier waarop u een klacht kunt indienen en binnen welke termijn u een reactie mag verwachten.

Klacht...

Wij willen benadrukken dat wij veel waarde hechten aan een goede relatie met u als klant. Een klacht nemen wij altijd serieus en we lossen hem graag zo snel mogelijk op.

Bespreek uw klacht met VitamineMan

VitamineMan streeft naar een dienstverlening die u volledig tevreden stelt. Wij houden niet van ontevreden klanten, dat zult u begrijpen. Mocht u ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij dat dat graag van u.

Een mailwisseling of gesprek met VitamineMan of zijn vrouw (VitamineVrouw) leidt immer tot een goede oplossing. Daar zijn wij van overtuigd.

Klacht indienen via ons webformulier

Klik hier voor het formulier en stuur ons uw bericht. Of pak de telefoon en bel

Wat doen we met uw klacht?

Wij zullen er alles aan doen om uw klacht op een voor u bevredigende wijze op te lossen. Belt u ons, dan proberen we er gelijk uit te komen. Indien u ons uw klacht mailt, dan zullen wij uiterlijk vier werkdagen na ontvangst van uw klacht een e-mail sturen met een oplossing.

Officiële klacht indienen

Hebben we contact gehad en mochten we er om wat voor reden dan ook toch niet uitkomen, dan kunt u uw klacht kenbaar maken bij "De Geschillencommisie Webshop". Klik hier om de geschillencommissie in te schakelen.


VitamineMan / BergaMet Nederland BV

Rollandstraat 12
2013SP - Haarlem
Noord-Holland - Nederland
Telefoon: +31 (0)6 41 82 48 16
E-Mail: contact at vitamineman . nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Nummer 63444674

VitamineMan is een merknaam van BergaMet Nederland BV en wordt vertegenwoordigd door haar enige gemachtigde vertegenwoordiger Johan van Dijk.

 

CONTACT OPNEMEN MET VITAMINEMAN